JOZ

Schuttersvereniging  St. Anna  -  Oud-Zevenaar

JOZ

Jongeren Oud-Zevenaar

Zondag 10 juli Zomer JOZ


Deze activiteit vond plaats op het schoolplein van Brede school sint Martinus in Oud Zevenaar.

Het zonnetje scheen en de lucht was strakblauw. Wat hebben we een geluk.

We hebben voor de jeugd een tobbedansbaan gehuurd.

Alle deelnemers moesten een lootje trekken en werden in 4 teams verdeeld.

Daarna begon een wedstrijd met 4 verschillende wedstrijd elementen.

Alle kinderen waren zeer enthousiast, ze klommen de helling op en roetsjten van de baan af.

De middag vloog voorbij de bbq ging aan voor een broodje hamburger of broodje frikandel.

Op naar de laatste ronde hup weer allemaal op de baan.

Na 16.00 uur mochten ook andere kinderen komen die nog geen 11 jaar waren. Ook zij beleefden veel plezier op de baan.

Om 17.30 was het echt afgelopen, de organisatie probeert ook nog een keer om van de baan af te gaan, maar dat viel niet altijd mee…

Daarna het bad weer leeg maken en opruimen en om 19.00 uur verlieten we moe en voldaan het schoolplein voor een geslaagde middag voor de jeugd.

JOZ bedanken iedereen die aanwezig was en die ons geholpen heeft om deze geslaagde middag mogelijk te maken. Het was in 1 woord “TOP”


PubQuiz


De pubquiz was een groot succes. Iedereen was heel fanatiek. Het werd een spannende strijd. The Huub Squad heeft uiteindelijk met 4 punten verschil gewonnen. Iedereen super bedankt voor jullie enthousiasme. Daarnaast speciaal een dank je wel aan onze presentator van deze avond, Rudy Aleven!

 

Trots op JOZ!


Wat zijn wij trots!! De jongeren uit Oud-Zevenaar (en omgeving) zijn met 45 personen verschenen op de eerste activiteit, Dropping Nieuwe Stijl. Jongens en meiden, bedankt voor jullie enthousiasme.

12 juni was het zover, Dropping Nieuwe Stijl. De jongeren verzamelden zich in St. Anna. Na een instructie was het zover. In groepen werden zij geblinddoekt weggebracht, bestemming Groessen. Jullie kunnen je voorstellen dat een stel jongeren geblinddoekt in een auto veel hilariteit oplevert. Speciale dank voor de chauffeurs, die hebben veel te verduren gehad in de auto.

Vanaf de aankomst tot eindpunt werd de jongeren door middel van Whats App een route gegeven. Dit met berichten en foto’s. Op de herkenningspunten moesten zij een selfie maken.  Tijdens de kermis hebben jullie deze foto’s ook kunnen zien. Een mooie collage van de eerste activiteit. Groep 5 kreeg uiteindelijk tijdens de kermis de wisselbeker van Koning Wilco.


Naast de prijsuitreiking was de kermis nog op meerdere momenten bijzonder voor JOZ. Zondagmiddag bleek onze JOZ’er Laura Stokman de beste jeugdschutter en ging er met de titel Jeugdkoningin vandoor, Laura gefeliciteerd!


Tijdens de kermis zagen we ook weer veel jeugd die mee liep naar de koning en op de kermis in de bots wagens of bij de schietkraam.


Dat iedereen in Oud-Zevenaar weet dat de jeugd de toekomst heeft bleek wel uit de donaties in de JOZ bus die rond ging in de tent, dank jullie wel.


Genoeg terug gekeken. De volgende activiteit staat al weer gepland! 3 oktober zal de St. Anna omgetoverd worden tot een waar casino. Er zal een roulette tafel, black jack en nog meerdere spellen. Het personeel van deze avond zal in gepaste kleding aanwezig zijn om jullie de bedienen. Deze avond zullen de jongeren vanaf 11 jaar welkom zijn om te strijden om de wisselbeker. De entree deze avond is € 2,50 dit is inclusief een welkomstdrankje. Aanmelden kan via JOZ@schutterijstanna.nl


Houdt de facebook pagina in de gaten voor meer activiteiten!


Groet JOZ 


Edwin Aaldering, Stefan Schlief, Monique Polman en Katja Berendsen 


JOZ, nieuw in Oud-Zevenaar!


JOZ is een nieuwe club in Zevenaar. JOZ staat voor “Jongeren Oud-Zevenaar” een initiatief van de verschillende verenigingen in Oud-Zevenaar. JOZ organiseert activiteiten voor jongeren tussen de 11 en 18 jaar en zal ze betrekken bij bestaande activiteiten in schutterstent St. Anna.

Op het moment dat jij naar de middelbare school gaat is er vaak weinig te doen in Oud-Zevenaar. Geen plek om even gezellig bij te praten met je vrienden/ vriendinnen van de basisschool of een plek om je nieuwe vrienden en vriendinnen mee naar toe te nemen. Erg jammer, vandaar de komst van JOZ. Een gezellige club waar jij zeker welkom bent, een reden om toch naar de “tent” te kunnen. Natuurlijk niet alleen voor jongeren uit Oud-Zevenaar, maar voor iedereen.


Een mooie manier om betrokken te zijn bij de bestaande feesten die georganiseerd worden (kermis, carnaval, schuttersfeest) en een plek om nieuwe activiteiten te organiseren. Je eigen plek in de “tent” en je welkom voelen, dat is het doel. Hoe fijn is dat?!


Naast de bestaande feesten worden er ook activiteiten voor jullie georganiseerd. Afgelopen maand hebben wij al samen gezeten met jongens en meiden in de leeftijd van 11 tot 15 jaar om te kijken wat jullie leuk vinden. Er zijn heel wat ideeën…. Dropping met spooktocht tot avond Fifa spelen. Het doel is om 3 maal per jaar een activiteit voor jullie en met jullie te organiseren (buiten de bestaande feesten). Per activiteit zal ook gekeken worden voor welke leeftijd de activiteit geschikt is.


Wil jij volgen wat er allemaal wordt georganiseerd en foto’s bekijken van de activiteiten kijken dan snel op www.facebook.nl/jongerenoudzevenaar


Copyright © Schuttersvereniging St. Anna, Oud-Zevenaar   -   Wepdiezainer   -

Volg ons ook op: