Oldtimer

De mooiste activiteit in de Liemers voor oldtimers:

klassieke auto's, vrachtwagens, tractoren, motoren, bromfietsen, solexen en machines.


Beste oldtimerliefhebbers,

 

Voor de 8ste keer organiseert een groep vrijwilligers namens schuttersvereniging St. Anna de St. Anna Toertocht voor Oldtimers. Helaas dit jaar zonder het gezellige treffen en de snuffelmarkt omdat dit nog niet mogelijk is. Maar we willen onze trouwe rijders en andere geïnteresseerden wel graag van een tocht in onze prachtige streek laten genieten.

 

Doordat er dit jaar geen oldtimertreffen is, hebben we het voordeel dat de voertuigen niet op een bepaald tijdstip terug op de locatie hoeven te zijn. We hebben er daarom voor gekozen om de toertochten per klasse iets uit te breiden en de starttijden te spreiden.

 

Bij de vertreklocaties zal de organisatie naar u toekomen om de inschrijving/aanwezigheid te bevestigen en de route te overhandigen. Het dringende verzoek om bij de vertreklocaties in of bij uw voertuig te blijven. Het afrekenen van de deelnamekosten zal worden uitgevoerd met mobiele pinautomaten.

 

Net als bij de voorgaande edities willen wij u graag de mogelijkheid bieden om een hapje en drankje te kunnen kopen. De organisatie heeft haar vaste sponsor van de snackwagen bereid gevonden om, op een locatie die alle routes aandoen, een afhaalpunt te maken. Hier zullen snacks en blikjes frisdrank verkrijgbaar zijn. Bij de startlocatie kunt u alvast aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

 

Binnen de huidige maatregelen is het alleen mogelijk om deel te nemen wanneer u zich van tevoren heeft opgegeven. Geef u daarom uiterlijk op 20 mei 2021 op, bij een latere opgave kunt u helaas niet deelnemen.

 

Ondanks het feit dat het volledige programma niet mogelijk is, hopen wij u als oldtimerliefhebber toch een mooie tourrit te kunnen bezorgen, waardoor de verbondenheid met onze activiteit blijft!

 

Groet en blijf gezond, de organisatie!

St. Anna Toertocht:


Schutterij St. Anna organiseert op 2de Pinksterdag, maandag 24 mei 2021 een oldtimertoertocht voor o.a. tractoren, auto’s, solexen, motorfietsen, vrachtwagens en bromfietsen.. Deze toertocht voert de deelnemers langs schitterende locaties in de Liemers welke speciaal per deelnemersklasse zijn uitgezet.


Vertrektijden en startlocaties:

Auto's: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Tractoren: 9.30 uur vanaf Landgoed Halsaf, Beekseweg 2, 6909 DR Babberich.

Motoren: 9.30 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Bromfietsen: 10.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Solexen: 10:00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Vrachtwagens: 10:00 uur vanaf Schuttersgebouw St. Anna, Babberichseweg 58, 6905 JW Oud-Zevenaar


Ontvangst:

Ontvangst vanaf een half uur (uitdrukkelijk niet eerder) voor vertrek op de locaties. De koffie TO GO staat dan klaar!. Wij verzoeken u in/bij uw voertuig te wachten; wij komen naar u toe.


Deelnamekosten/info:

De deelnamekosten aan de St. Anna Toertocht bedragen € 7,50 per voertuig/chauffeur en € 2,50 per bijrijder. Hiervoor ontvangt u een deelnemersbord (rallyschild) en koffie met koek ‘To Go’. De betaling van het inschrijfgeld geschiedt per pin vóór de start.

Inschrijvingen:


Mocht u willen deelnemen aan de St. Anna Toertocht dan kunt u zich door middel van onderstaand formulier opgeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

 

Indien u met meerdere voertuigen wenst deel te nemen, verzoeken wij u per voertuig in te schrijven.

 

In verband met de huidige situatie kunt u zich alleen vooraf opgeven, tot uiterlijk 20 mei 2021.

Inschrijfformulier St. Anna Oldtimertreffen

 
 
 
 
 
Auto
Tractor
Motor
Bromfiets
Solex
Truck
Anders
 
 
 
 
 
Nee
Ja en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden op de website
 
 


Algemene voorwaarden Toertocht:


De deelnemer is zich er van bewust van het feit dat, deelneming aan de St. Anna Toertocht (hierna te noemen SAT) zowel voor hem/haar als voor derden, risico’s voor schade, letselschade, zaakschade en gevolgschade daaronder begrepen inhoudt. De deelnemer neemt deze risico’s nadrukkelijk voor zijn/haar rekening. De SAT en haar organisatoren en medewerkers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die de deelnemer i.v.m. deelname aan de SAT lijdt.

 

De deelnemer verklaart dat hij/zij de SAT noch de hierboven genoemde personen en/of instanties aansprakelijk zal stellen of houden voor enige door hem of haar geleden schade, materieel of immaterieel, letselschade hieronder begrepen.

 

De deelnemer verklaart dat hij/zij tijdens de St. Anna Toertocht WA-verzekerd is in de zin van het gestelde in de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen, of zoals geregeld in het land waar het voertuig/rijtuig geregistreerd staat.

 

Tevens verklaart de deelnemer dat - indien van toepassing zijnde - zijn/haar voertuig/rijtuig wettelijk APK gekeurd is.

 

De deelnemer en chauffeurs/bijrijders verklaren door deelname vrij te zijn van COVID-19 gerelateerde klachten en geen verplichting/advies tot quarantaine te hebben. Tevens verklaren zij ervan op de hoogte te zijn dat ze bij start en tussenlocatie in-bij hun voertuig moeten blijven en alle overige algemene maatregelen (1,5 meter, mondkapjes etc) in acht moeten nemen.

 

De deelnemer verklaart dat hij/zij akkoord gaat met de voorwaarden zoals omschreven in bovengenoemde Algemene voorwaarden.

Vragen:


Mocht u vragen en/of verzoeken hebben voor de organisatie, kunt u contact opnemen op het e-mailadres: oldtimer@schutterijstanna.nl.

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-11412820  (Alfons Thus).

OLDTIMER

AGENDAI.v.m. het coronavirus zijn de overige activiteiten tot nader order geannuleerd
OLDTIMER

Sponsoren