Programma

Schuttersvereniging  St. Anna  -  Oud-Zevenaar

Programma / Evenementen

Feesten in de schutterstent

Elk jaar worden er meerdere festiviteiten in de schutterstent georganiseerd. Drie dagen kermis in juni, 2 dagen schuttersfeest in september en een hollandse avond in november zijn hier goede voorbeelden van.

Nu wordt een “schutterstent” door jongeren vaak als iets “boers” of “oudbolligs” gezien. Dit is echter niet zo!

Kermis en schuttersfeest kun je vergelijken met carnaval, maar dan niet verkleed, of een gezellig avondje uit. Gedurende deze festiviteiten zijn er topbands aanwezig die een uitlopend repertoire neer zetten waarin veel top-40 en dance nummers de revue passeren.

De schutterstent is groot. Er is dus genoeg ruimte aanwezig om compleet uit je dak te gaan, dansen, sjansen en genieten van een heerlijk drankje.  Zowel jong als oud bouwen samen een feestje in de schutterstent.

Dus heb je zin in een gezellig avondje uit met vrienden, kom dan naar de festiviteiten in de schutterstent. Gezelligheid wordt gegarandeerd!

Voor de festiviteiten die de komende maanden plaats zullen vinden verwijzen wij jullie naar de agenda of het programma.


Graag tot snel!

Evenementen

Ieder jaar vinden er naast de traditionele feesten een aantal evenementen plaats:

In het voorjaar worden regelmatig muziekavonden gehouden waarbij popbands de kans krijgen in een grote zaal op te treden.

Heeft u een idee of wilt u een sociaal/cultureel evenement organiseren dan kunt u bij ons terecht om eens te praten over de mogelijkheden.

Copyright © Schuttersvereniging St. Anna, Oud-Zevenaar   -   Wepdiezainer   -

Volg ons ook op: