Oldtimer
Oldtimertreffen

Schuttersvereniging St. Anna

OLDTIMER

AGENDAI.v.m. het coronavirus zijn alle activiteiten geannuleerd
OLDTIMERTREFFEN & TOERTOCHT

OLDTIMER

Sponsoren

Het evenement in de Liemers voor oldtimers:

klassieke auto's, vrachtwagens, tractoren, motoren, bromfietsen, solexen en machines.


Oldtimertreffen:


Schutterij St. Anna organiseert op 2de Pinksterdag, maandag 24 mei 2021 wederom een oldtimertreffen. Op deze dag staan Schuttersgebouw St. Anna en de omliggende terreinen vol met o.a. tractoren, auto’s, solexen, motorfietsen, vrachtwagens, stationaire motoren, bromfietsen en agrarische voertuigen.

Kortom dé locatie om historische voertuigen en werktuigen te bekijken.


Tussen 11.30 en 15.30 uur kunt u tegen een vergoeding van € 2,50 de diverse oldtimers bewonderen. Uiteraard hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang en is er voldoende vermaak voor hen aanwezig. Dus de ideale gelegenheid om met het hele gezin een middagje uit te gaan!


Toegang voor deelnemers: vanaf 09.30 uur. Deelnemers aan de toertocht zullen om ca. 11:30 uur bij het schuttersgebouw aankomen. Eindtijd: 15.30 uur. Deelnemers worden vriendelijk verzocht om tot aan de eindtijd te blijven. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.


Snuffelmarkt:


U kunt hier terecht bij verschillende leuke kramen met streekproducten en landelijke accessoires.


Hieronder een overzicht van de deelnemers aan de Snuffelmarkt 2019.

Grevers Tuin- en Parkmachines

Arjan Gertsen Miniaturen

Hoveniersbedrijf Teun Aleven

Jelle Peters Aardbeien en kersen

Heinz en Erika Kühne Kleding / petjes e.d.

Karel Stokman Metaal en hout

Miniaturen

Harry ABC Led verlichting

Onderdelen

Biergilde De 7 Aeren Zevenaar Bierbrouwen

Springkussen

Friet-, vis- en soepkraam

Schmink

Toon Elfrink Rieten Manden

Jan Elfrink Houtsnijwerk

Dorsploeg uit Babberich

Future2Green/Triboron Motorolie. Sjoerd van der Zee
St. Anna Toertocht:Op deze dag is het tevens mogelijk om met een oldtimer deel te nemen aan de St. Anna Toertocht. Deze toertocht voert de deelnemers langs schitterende locaties in de Liemers welke speciaal per deelnemersklasse zijn uitgezet.


Vertrektijden en startlocaties:

Auto's: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Tractoren: 9.30 uur vanaf Landgoed Halsaf, Beekseweg 2, 6909 DR Babberich.

Bromfietsen: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Solexen: 9:30 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Motoren: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.


Vrachtwagens: Bij voldoende animo wordt er een toertocht uitgezet. Zonder toertocht om 11:00 uur aanwezig bij Schuttersgebouw St. Anna, Babberichseweg 58, 6905 JW Oud-Zevenaar.


Ontvangst en Inschrijven:

Ontvangst en inschrijving vanaf een half uur voor vertrek op de locaties. De koffie staat klaar!

Aankomst en eindtijd bij het Schuttersgebouw:

De aankomst zal uiterlijk 11.30 uur zijn bij Schuttersgebouw St. Anna in Oud-Zevenaar (Babberichseweg 58). Aldaar kunt u uw voertuig tentoonstellen of ter plaatste gratis parkeren en het oldtimertreffen bezoeken. Indien u uw voertuig wilt tentoonstellen, kunt u dat verderop in dit formulier aangeven. Eindtijd: 15.30 uur. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.

Deelnamekosten/info:

De deelnamekosten aan de St. Anna Toertocht bedragen € 7,50 per voertuig/chauffeur en €2,50 per bijrijder. Hiervoor ontvangt u een deelnemersbord (rallyschild) en wordt u gastvrij ontvangen met koffie en een koek. De betaling van het inschrijfgeld geschiedt contant vóór de start.

Inschrijfformulier St. Anna Oldtimertreffen

 
 
 
 
 
Auto
Tractor
Motor
Bromfiets
Solex
Truck
Anders
 
 
 
 
 
Nee
Ja en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden op de website
 
 

Inschrijvingen:

Mocht u willen deelnemen aan het St. Anna Oldtimertreffen of de St. Anna Toertocht dan kunt u zich middels onderstaand formulier opgeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Indien u met meerdere voertuigen/werktuigen wenst deel te nemen kunt u contact opnemen met de organisatie.

Het e-mailadres is: oldtimer@schutterijstanna.nl

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-11412820  ( Alfons Thus )


Algemene voorwaarden Toertocht:


De deelnemer is zich er van bewust van het feit dat, deelneming aan de St. Anna Toertocht (hierna te noemen SAT) zowel voor hem/haar als voor derden, risico’s voor schade, letselschade, zaakschade en gevolgschade daaronder begrepen inhoudt. De deelnemer neemt deze risico’s nadrukkelijk voor zijn/haar rekening. De SAT en haar organisatoren en medewerkers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die de deelnemer i.v.m. deelname aan de SAT lijdt.


De deelnemer verklaart dat hij/zij de SAT noch de hierboven genoemde personen en/of instanties aansprakelijk zal stellen of houden voor enige door hem of haar geleden schade, materieel of immaterieel, letselschade hieronder begrepen.


De deelnemer verklaart dat hij/zij tijdens de St. Anna Toertocht WA-verzekerd is in de zin van het gestelde in de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen, of zoals geregeld in het land waar het voertuig/rijtuig geregistreerd staat.


Tevens verklaart de deelnemer dat - indien van toepassing zijnde - zijn/haar voertuig/rijtuig wettelijk APK gekeurd is. De deelnemer verklaart dat hij/zij akkoord gaat met de voorwaarden zoals omschreven in bovengenoemde Algemene voorwaarden.

Alwin Aleven heeft met een drone deze video gemaakt van het Oldtimertreffen bij St. Anna op 2de pinksterdag 2019 in Oud-Zevenaar.


Oldtimertreffen

Copyright © Schuttersvereniging St. Anna, Oud-Zevenaar -   Wepdiezainer   -